Drosjesentralsaka utsatt

Natta før Fylkesrådet skulle tildele konsesjon for drosjesentral nummer 2 i Tromsø leverte Roar Sollied en oppfordring om utsettelse på vegne av 7 partier i opposisjon på Fylkestinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Det var svært mye uro omkring innstillinga og argumentasjonen til Fylkesråden. Den var tilgjengelig på forhånd. Seks selskap hadde søkt.

I brevet viste partiene til den usikkerheten som rådet omkring grunnlaget for avgjørelsen, til manglende miljøkrav og til uklarhet omkring hvorvidt man kan tildele 20 løyver til et ennmannsselskap som dermed blir eneandelshaver i sentralen.

Paul Dahlø ble kontaktet før brevet ankom, og Fylkesrådet valgte kl 10 neste morgen å utsette saka til nyåret. Ny sentral er forventet å være i virke fra mai 2008, ifølge Søndergaard. -Det var klokt å utsette saka nå. Dette er ikke en enkel sak for Fylkesråden, men vi må derfor sikre at Fylkekommunen gjør det rett nå, uttrykte Roar Sollied på NRK Troms etter avgjørelsen. Han mente også at det ikke var noen parlamentarisk mistillit til Fylkesråden foreløpig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**