Interessert nestleder i Samferdselskomiteen på E18-befaring

Venstres stortingstrepresentant Borghild Tenden fikk omfattende befaring langs E18 mandag 12. november, med godt følge av representanter for Bøkeskogens og Kilens Venner, Hagatun Velforening og en gruppe Larvik Venstre-medlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Borghild Tenden i Larvik

Borghild Tenden i Larvik

På medlemsmøtet i etterkant av befaringen ga Tenden uttrykk for stor tilfredshet med å ha sett området det gjelder. Hun fikk anledning til å studere både området mellom Månejordet og Bommestad, traseen gjennom Bøkeskogen og området fra Farriseidet til Sky.

 Tenden med følge på befaring i Bøkeskogen

Tenden med følge på befaring i Bøkeskogen

– Nå ble jeg kjørt så mange ganger frem og tilbake på E18 at jeg kjenner strekningen like godt som om jeg hadde bodd her nede, sa Tenden. Hun vil i nærmeste fremtid sende brev til den relevante statsråden, evt spørsmål til Stortingets spørretime, for å sette dette spørsmålet på agendaen. Hun la vekt på betydningen av å skape allianser i dette spørsmålet, både lokalt og nasjonalt. Saken er en god Venstresak, ikke minst pga miljøaspektene ved den, men det er her viktig å få til en felles front og bred enighet! Alternativet 3E er det klart beste alternativet med lav bro over Farris, tunnel inn i Marineåsen og maksimalt med tunnel fra Bommestad til Larviksporten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**