Formannskapet: Budsjett med mere

Formannskapet skal ha møte den 14. november. Budsjett og økonomiplan for 2008 – 2011 er blant sakene som skal behandles sammen med Tertialrapport for 2. tertial 2007. Også framtidig bruk av Skeisvannet skal behandles i formannskapet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Raadhuset 2

Foto: Tore Nilsen

Som hastesak ble også opsjonsavtale mellom Scandinavian Project Development (SPD) og Haugesund kommune om kjøp av deler av Flotmyrområdet lagt fram som sak for formannskapet. denne opsjonsavtalen henger sammen med SPDs avtale med Flotmyr utbygging om utvikling av næringsarealene i forbindelse med utbygging nytt stadion på Flotmyr.

Haugesund Venstre kommer til å legge fram eget budsjett og økonomiplan. Sterkere satsing på omsorg og skole er viktige elementer i dette budsjettet. Samtidig ønsker Haugesund venstre å redusere lånegjeldens innvirkning på driftsbudsjettet.

Venstre er skeptisk til flere forhold rundt opsjonsavtalen mellom SPD og kommunen. Avtalen vil ha tre års gyldighet og gir ingen garantier for at SPD kommer til å kjøpe noen av de arealene som er knyttet til avtalen. Kommunen vil således stå uten råderett over egne arealer uten noen garantier for å få noe igjen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**