Konstitueringen overstått

Onsdag kveld ble det konstituerende kommunestyremøtet gjennomført i Skedsmo Rådhus. — Det skal bli godt å endelig komme i gang, sier Skedsmo Venstres leder, Boye Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Boye Bjerkholt

Foto: Venstre

Før kommunestyremøtet tok til, ble samarbeidsavtalen mellom SV, Ap, KrF, Sp og V undertegnet i fem like eksemplarer. Boye Bjerkholt blir Venstres representant i Formannskapet. I Hovedutvalg for undervisning, blir Jostein Pedersen nestleder, mens Nichlas Dalstein vil representetre Venstre i Hovedutvalg for kultur, nærmiljø og landbruk.

Bjerkholt er glad for at konstitueringen endelig er over. Han mener en del av reaksjonene som har kommet i etterkant av valget, kan tyde på at noen har vært av den oppfatning at Venstre gikk til valg ene og alene på å sette inn en Høyre-ordfører. — Rett nok ønsket Venstre et skifte, men når valgresultatet var klart startet jobben med å sikre Venstres velgere mest mulig gjennomslag for det programmet vi har lovet å jobbe for. Det ville være å vende Venstres velgere ryggen dersom vi skulle si nei til mulighetene for å få gjennomslag i løpet av de neste fire årene, kun for å oppnå en symbolsk markering under ordførervalget, sier han.

— Nå begynner den politiske hverdagen. Hver eneste dag de neste fire årene skal vi stå på for at de 805 velgerne som stemte Venstre, skal få se Venstres politikk satt om i praksis. Med de posisjonene Venstre har fått, har vi et bedre utgangspunkt nå enn noen gang tidligere for å få gjennomslag for Venstre-politikk her i Skedsmo, avslutter Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**