Takk for tilliten!

Karmøy Venstre er tilbake i en posisjon som passer partiet godt. Vi skal være med på å bestemme hvem som skal være Karmøys ordfører de neste 4 årene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Asbjørn Eik-Nes

Foto: Tore Nilsen

Venstre i Karmøy fikk 2 mandater til kommunestyret, altså en 100% økning i forhold til valget for 4 år siden. Våre kandidater er Asbjørn Eik-Nes, Tuastad krets og Sølvi Gressgård, Kopervik krets.

Sølvi Gresgård

Foto: Ukjent

Det er også å merke seg at fastlandsiden i Karmøy har vært engasjert for å få sine kandidater inn. Vararepresentantene er Solrun Gjerdesvik, Norheim, Terje Kolbeinsen, Vormedal, Ragnar Skjølingstad, Karmsund, Svein Aamelfot, Vormedal og Oddbjørn Broshaug fra Kopervik.
I dag, “dagen derpå” er det likevel viktigst å få gitt uttrykk for takknemlighet overfor velgerne. -Det har vanket mange godord gjennom valgkampen og vi er takknemlige for den støtten vi har fått, og vi vil takke alle velgerne som har sagt tydelig i fra, sier leder Asbjørn Eik-Nes.
Iom at vi fikk inn 2 mandater, må de andre 2 store konstellasjonene forhandle med oss om hvem som skal bli neste ordfører. Begge to er nødt til å ha med Venstre for å oppnå flertall. -Nå skal vi ut og forhandle om posisjoner, avslutter Asbjørn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**