Vil ha kulturhus

Grorud Venstre støtter en utbedring av Grorud Samfunnhus. I tillegg vil partiet ha flere små samfunnshus eller kulturrom i Groruddalen, skriver Lokalavisen Groruddalen 6. september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Linn Beate Kaald Thoresen

Foto: Reidar Lerdal

Grorud Venstre ønsker å gi sin støtte til Romsås Janitsjar og de andre musikerne bak oppropet for en opprustning av Grorud Samfunnshus. Linn Beate Kaald Thoresen, nestleder og 2. kandidat til bydelsutvalget, sier at kultur er en av de viktigste sakene i Venstres valgkamp og en viktig sak for Grorud.

– Hva bør gjøres for det lokale kulturlivet her?
– Vi er opptatt av å høre på kunstnere for å få deres mening, samt at vi vil bruke budsjettmidler til å støtte små organisasjoner og frivillige. Vi vil også skape rom ved å gi støtte til gründere som vil skape noe nytt. Det er også stemning for flere kaféer her på Grorud, sier Kaald Thoresen, og trekker frem at vi har dette intervjuet på Esso-stasjonen fordi det er det eneste kaféalternativet på en søndag.

-Flere mindre samfunnshus burde gå inn som en del av Groruddalssastningen. Selv om samfunnshus er mer lokale, vil også de små husene kunne brukes av mange, sier Linn Beate Kaald Thoresen til Lokalavisen Groruddalen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**