Hva skjer i Stavern?

Stavern er en liten by i kommunen som deler mange av problemene vi finner andre steder utenfor Larvik by. Samspillet mellom offentlige og private funksjoner blir en betingelse for et godt bomiljø.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstre har hatt fullt fokus på Stavern, også i siste periode. Nå har vi fått igjennom byplaner for begge byene våre og nå skal de både brukes og følges. Planen for Staverns fremtid er bygget på en bred demokratisk prosess. Et samarbeid som engasjerte mange borgere med stor kjærlighet til byen de bor i.

Venstre har fått i gang viktige ting for Stavern som nytt bibliotek og opprusting av Kronprinstomta, men mye står igjen.

Båter i Stavern havn

Vi skal ha flere trær i byen, beholde Stagbanen til lek og idrett, bygge hus for alle aldre og holde Floskjærmoloen åpen. Vi vil ha kunst og kultur over hele byen, en ny og god skole, flere tennisbaner, ryddige strender og flotte tilbud til ungdom uansett om de er organisert eller ikke.

Kanon

Det beste i Stavern skal bli tatt vare på og de viktigste funksjonene i en by, offentlige eller private, må styrkes og skapes. Den lille byen skal leve og blomstre i de neste fire årene, og mange år fremover.

Stem på Stavern — stem på Venstre!

Hallstein Bast (V)
Din neste ordfører

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**