Mange positive henvendelser

Den lokale valgkampen går sin gang, og politikere fra alle partier tyr til gatene for å nå ut til velgerne. Også Venstre benytter anledningen til å stå på stand og spre sitt budskap. Et budskap det ser ut for at stadig flere ønsker å ta i mot.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Stille før stormen

Stille før stormen

Haugesund Venstres listekandidater opplever en jevn strøm av interesserte og positive velgere på stand. Ønsket om informasjon er stort, og interessen for Venstres standpunkter i mange ulike saker er oppløftende for de som står på stand.

Ikke uventet er Stadion-saken noe som opptar svært mange velgere. De aller fleste av dem har registrert at Venstre ønsker å flytte Stadion fra Flotmyr. Det er et standpunkt svært mange sier seg enige i. Mange har også gitt uttrykk for at de anser det som langt viktigere at det bygges et nytt omsorgssenter raskt enn at dette plasseres i sentrum.

Venstre vil også de kommende ukene fram til valget være tilgjengelige på stand i Haraldsgata. På grunn av ulike arrangementer flyttes standplassene til ulike steder, men du finner oss alltids et eller annet sted i Haraldsgata torsdager fra klokken 16.00 og lørdager fra 10.30 om du ønsker å slå av en prat. Du er hjertelig velkommen enten du har spørsmål, synspunkter eller bare er nysgjerrig på Venstre.

Våre toppkandidater, May Britt Vihovde og Tore Nilsen vil være tilstede alle dager sammen med mange andre av våre listekandidater. Skulle du ønske det vanker det en kopp Fairtrade kaffe også,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**