Unge utspørrere på Venstres radioprogram

Hallstein Bast og Tone M. Anderssen i Venstres radioprogram Politikk-takk hadde ekstra fint besøk torsdag. 3 politisk interesserte jenter fra Tjodalyng skole dukket opp for å utfordre Venstre på det sterkeste! Hør reprisen på Nye Radio Larvik søndag morgen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

 Fra venstre: Ann-Eline, Eline og Karoline

Fra venstre: Ann-Eline, Eline og Karoline

Ann-Eline Runnerstrøm, Eline Næss og Karoline Klepaker, alle 12 år og går i klasse 7 A på Tjodalyng skole, tok kontakt med Hallstein Bast for å få svar på noen spørsmål om Venstre, som del av et skoleprosjekt. De ba om et møte, men ble i stedet invitert til å bli med på direkten på Larvik Venstres radioprogram Politikk-takk!

Dette ble de tøffe jentene med på uten den minste nøling, og de stilte Anderssen og Bast store og viktige spørsmål om Larviks fremtid: Hvorfor skal velgerne stemme Venstre i Larvik? Er det viktig for Larvik å få et kulturhus? Hvem samarbeider Venstre med? Hvilke saker er aller viktigst for Larvik, m.m.

Spørsmålene og svarene skal bli en rapport – som naturligvis vil bli lagt ut på Venstres hjemmeside så fort den er ferdig! Da får vi altså vite om de unge utspørrerne var fornøyde med svarene…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**