Kandidaten: Nora A. Nilsen

Nora A. Nilsen f.1960, er Sola venstre sin 1. kandidat ved kommunevalget i 2007. Hun er oppvokst i Tananger, og jobber som avdelingsleder ved Skagen Brygge Hotell.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Nora A Nilsen

Foto: Sola Venstre

Hun har vært kommunestyrerepresentant for Venstre siden 1999, og 1. vara til formannskapet i begge perioder. Hun er medlem i Komite for Kultur og Samfunnsutvikling i Sola, og politisk representant i sentrumsutviklingsgruppen for Tananger. Hun er også Sola sin representant i Representantskapet for Sørmarka Kunstisbane. Hun var i sin første periode medlem av Utvalg for Tekniske Tjenester. Nå er hun 1.vara til samme utvalg.

Nora kom aktivt inn i politikken tidlig på 90-tallet gjennom engasjementet rundt Skolefritidsordningen i Tananger, og engasjementet for tilrettelagt undervisning for elever med spesielle behov. Dette er saksfelt som hun fastslår at ikke har gått ut på dato. Hun er svært opptatt av langsiktig planlegging av infrastruktur og boligområder. Hun ser at lokalpolitikerne her har en viktig rolle i å sikre at Sola kommune blir et velfungerende og bra sted å bo og arbeide. Da må store grep tas før de små. Et viktig element er at man planlegger og bygger slik at det finnes gode bo-alternativer for Sola-ungdommer som ønsker å etablere seg i egen kommune, for eksempel gjennom å legge til rette for flere ungdomsboligprosjekter.

Kontakt Nora på e-post: [email protected], eller telefon 95287009

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**