Nyheter fra Nytorget

Venstres valgkampanje i Stavanger

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Nr 1 — mandag, 20. august

Hei!
Her er valgkampens første nyhetsbrev til Stavanger Venstres medlemmer. Det skal inneholde informasjon om aktuelle saker og ambisjonen er at dere skal få et nyhetsbrev hver uke fremover i valgkampen.

Folkefrokost
Lørdag 25. august mellom kl. 11 og kl. 13 er alle velkomne til gratis folkefrokost i skolegården til Kongsgård skole. Frokosten er i regi av Grønn Hverdag, Oikos Rogaland, Ullandhaug Økologiske Gård og Stavanger Bispedømme. Fylkesmann Tora Aasland og biskop Ernst Baasland holder appeller og det er også de politiske partiene invitert til å gjøre. Gruppeleder og 1.kandidat Per A. Thorbjørnsen holder Venstres appell i 12-tiden.
Det vil bli servert økologisk, lokalt produsert mat og rettferdighetsmerket mat, s.k. FairTrade-mat. Som dere sikkert vet er det Unge Venstre som tok initiativ til at Stavanger skulle bli Norges første FairTrade-by.
Håper mange har anledning å stille! Etter frokosten har vi stand på Arneageren slik vi har hver lørdag frem til valget.

Kontoret
Som nevnt i den medlemsutsendelsen dere forhåpentligvis har mottatt så er Venstre-kontoret i Pedersgata 4 bemannet hele dagene frem til valget. Dere er velkomne hit for å hente valgmateriell til venner og kjente, slå av en prat med de politikerne som stikker innom eller drikke en kopp rettferdighetsmerket kaffe 🙂
Ved å kontakte oss – enten ved å komme opp på kontoret, ringe kontoret på tlf. 51 89 30 95 eller sende en epost til oss på [email protected] – kan du også få informasjon om de debatter som våre politikere stiller på.

Debatter
Det kan være veldig interessant å følge våre politikere i debattene i forkant av valget. Og det er hyggelig for debattørene å ha noen positivt innstilte tilhørere.
Inneværende uke er det relativt rolig:
Onsdag 22. august stiller Per A. Thorbjørnsen i en debatt i regi av Eldrerådet. Den holdes på Skipper Worse Ledaal kl. 18 og holder på til kl. 20:30. Servering av kaffe og tebrød.

Mandag 27. august stiller fylkeskandidatene i debatter i Stavanger:
Kl. 18 holder Rogaland Idrettskrets en debatt på Viking Stadion. Rogaland Venstres 2.kandidat Gro Skartveit stiller i debatten som skal holde på til kl. 20.

Kl. 19 stiller fylkeskandidat Dag Fisketjøn i en debatt i regi av Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon. Den holdes i Hillevåg Næringssenter, Hillevågsveien 21 (i bygget til Tveit som selger båter, står det i invitasjonen)

Arneageren
Hver torsdag ettermiddag og lørdag under butikkenes åpningstider har vi stand på Arneageren. Siste uken før valget skal vi stå der så mye som mulig – hver eneste dag. Så bare meld dere på om dere har lyst og mulighet å stå der noen timer. Eller kom innom og si hei for det er jo ikke alle fjes som er like kjente og det er hyggelig å treffe medlemmer – gamle som nye! Og det er positivt om glade mennesker flokkes rundt Venstre-standen; bedre reklame kan vi neppe få 🙂

Nettinfo
Sjekk nettsidene for Stavanger Venstre og Rogaland Venstre fortløpende, alt legges ut.

Ellers er det morsomt å vinne valg også på nett; så hvis du har tid til overs:

Stem på Per og Venstre i Stavanger
http://www.rogalandsavis.no/nyheter/valg07/article2928672.ece

Stem på Venstre i Stavanger
http://aftenbladet.no/

Stem på Venstre i Sandnes
www.sandnesposten.no

Stem på Venstre i Sola
www.solabladet.no

Stem på Venstre på Finnøy
www.oyposten.no

Stem på Venstre på Jæren
http://www.jbl.no

Stem Venstre i Randaberg
http://www.bygdebladet.no/

Nytt nyhetsbrev neste mandag! Ta kontakt om du lurer på noe eller har synspunkter.

Hilsen,
Lill Qvigstad
Org. valgkampsekretær

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**