Møt Odd Einar Dørum

Tirsdag 21. august kommer stortingspolitiker Odd Einar Dørum på Trondheimsbesøk. Du kan møte ham på realfagsbygget på NTNU klokka 1415, eller på stand i Nordre gate fra 1530 til 1700.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Odd Einar Dørum

Foto: Frode Fjeldstad

Odd Einar Dørum sitter i kirke-, utdannings- og forskningskomiteen, og fokuset for besøket hans i Trondheim vil naturlig nok være skole. Vi starter derfor dagen med en omvisning på Ila skole. Deretter går turen til NTNU, hvor Dørum vil holde et kort foredrag med tittelen “Derfor trenger Norge en forskningsminister”. I ei tid da forskning og høyere utdanning sultefôres, mener Trondheim Venstre at det er nødvendig å sette dette saksfeltet på dagsordenen i valgkampen. Vi inviterer derfor til et åpent møte om høyere utdanning og forskning kl 1415 på R10, i realfagsbygget på Gløshaugen. Vi oppfordrer alle som er interessert i dette temaet til å møte opp for å høre Dørums innlegg, og for å benytte seg av muligheten til å stille spørsmål til stortingsrepresentanten.

Etter besøket ved NTNU, vil vi ha stand i Nordre gate. I tillegg til Dørum, kan du her møte flere av toppkandidatene i Trondheim. Her vil vi dele ut valgmateriell og være tilgjengelig for spørsmål fra velgerne fra 1530 til 1700.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**