Venstre vinner valget — på nettet!

Ivrige og entusiastiske valgarbeidere fylket rundt går med buttons med det glade budskap “Venstre vinner valget”. Så langt ser det ut for at de har rett, i alle fall om vi skal legge nettavstemmingene til grunn. Der har Venstre allerede vunnet valget de fleste stedene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


En rekke loale og regionale nettaviser inviterer sine lesere til å si hvilket parti de kommer til å stemme på ved valget 10. september. Dersom svarene her er dekkende for de kommunene det gjelder vil Venstre gjør et svært godt valg i mange kommuner.

Venstre leder avstemmingene i Jærbladet, Sandnesposten, Solabladet og Bygdebladet med god margin. I Rogalands Avis kan leserne både velge parti og ordførerkandidat i Stavanger. Her kommer også Venstre svært bra ut. Også Stavanger Aftenblad har en avstemming der Venstre ligger svært godt ann!

På partiavstemmingen i RA ligger Venstre på en klar andreplass foran både Høyre og Arbeiderpartiet. Mer overraskende er det kanskje at Per A Thorbjørnsen har en god ledelse på Leif Johan Sevland i lesernes kåring av den mest sannsynlige ordføreren etter valget.

Stavanger Aftenblads avstemming finner du her >>
Jærbladets avstemming finner du her >>
Sandnesposten sin avstemming finner du her >>
Solabladet sin avstemming finner du her >>
Bygdebladet sin avstemming finner du her >>
Rogalands Avis sin avstemming finner du her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**