Iselin Nybø

Iselin er 26 år og bystyrerepresentant og formannskapsmedlem for Stavanger Venstre. Nybø er også nestleder i Kommunalstyret for oppvekst. Hun arbeider som skattejurist og bor på Våland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Iselin Nybø

Foto: Vidar Grundetjern

Tidligere har Iselin vært lokalpolitiker i Randaberg kommune, hvor hun blant annet har sittet i kommunestyret og i hovedutvalg for oppvekst og levekår samt hovedutvalg for nærmiljø og kultur.

Noen av de sakene som engasjerer Iselin mest er skole og miljø.

Skole engasjerer fordi det er her grunnlaget legges for fremdtidens kunnskapssamfunn. En av de viktigste faktorene for en bedre skole er å styrke læreren som kunnskapsformidler. Et av tiltakene for å gjøre dette er å innføre et kompetanseår for lærere. Lærerne vil gjennom dette kunne styrke sin egen kunnskap gjennom å studere eller å hospitere i en bedrift.

Miljø er også en hjertesak. Kampen for et bedre miljø er en sak som angår oss alle og det er mye som kan gjøres. Blnt annet må utfordingene knyttet til privatbilisme løses. Situasjonen på dette området kan bedres ved å bygge bybane blant annet til Forus og ved å bedre busstilbudet i byen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**