Flest besøk, mest lest

Rogaland Venstres nettsider var de best besøkte av fylkeslagenes nettsider i mai. Med over 210 besøkende hver dag lå Rogaland foran både Oslo, Akershus og Hordaland. Ikke bare er Rogaland Venstres nettsider de mest besøkte, de er også de mest leste.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Nettsider

Også når det gjelder antallet sider og samlet datamengde lastet ned fra serveren er Rogaland større enn de tre største fylkene i landet. Målt i forhold til antall innbyggere kommer imidlertid Rogaland på andre plass. Troms Venstre kommer best ut når antallet besøk sees i forhold til innbyggertallet i fylket.

Av lokallagsidene er det Stavanger som kommer best ut i antallet besøk. Målt i forhold til antall innbyggere er det Haugesund som topper lista. Deretter følger Larvik og så Stavanger på tredjeplass. Alt i alt viser statistikken stigende interesse for og bruk av Venstres nettsider.

Det er særlig sider som oppdateres jevnlig og som har et variert innhold som belønnes med mange besøk. Rogaland Venstre har satset på å integrere multimedia som video og radio på sine sider. Det har bidratt til mange besøk og mange leste sider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**