Gode tall for nettsidene

Det er ikke bare meningsmålingene som peker oppover for Haugesund Venstre. Også besøkstallene på nettsidene viser en klar stigning. Tallene for mai viser rundt 30 besøk hver dag. Det er Tore Nilsen, leder i Haugesund Venstre og organisatorisk nestleder i Rogaland Venstre, godt fornøyd med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Tore Nilsen

Foto: Vidar Grundetjern

— Haugesund Venstre leder ann i en positiv trend som gjelder hele fylket, sier Tore Nilsen. — Etter at Venstre innførte nye nettsider i februar har besøkstallene steget jevnt og trutt. Nå nærmer det seg 1000 besøk i måneden for Haugesund Venstres nettsider.

Nilsen tror at mye av grunnen til gode besøkstall skyldes jevnlig oppdatering og variert innhold på sidene. Haugesund Venstre var tidlig ute med å ta bruk bl.a. video på sine nettsider. — Dette arbeidet har blitt intensivert etter at vi gikk over til den nye publiseringsløsningen, sier Tore Nilsen.

— Nå bruker vi YouTube sammen med våre egne nettsider for å publisere video. Det har gitt gode seertall for videoene våre. Tilsammen har de blitt sett over 1200 ganger, sier han.

Haugesund Venstre planlegger ytterligere forbedringer av tilbudet på internett, og ønsker å gjøre nettsidene til den viktgste ressursen for dem som ønsker å vite noe om hva som skjer i venstrelaget.

— Venstre er et parti som har åpenhet som en av sine viktigste verdier, det gjelder også i forhold til eget virke. Internett er med på å senke terskelen for innsyn, og det er derfor et svært viktig demokratisk redskap, sier Tore Nilsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**