Ulf Trenum

3. kandidat fylkestingvalget 2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ulf Trenum

Ulf Trenum

Jeg engasjerte meg i politikken som 35-åring i 1985; fordi jeg ville gi min støtte til Venstre som da falt ut av Stortinget. Siden det er det blitt mye tungt arbeid, men jeg opplever nå en oppriktig glede med fremgang for de verdiene som jeg tror på og Venstre står for.

Jeg har representert Venstre i Fredrikstad kommunestyre siden 1999 og var leder for Østfold Venstre i peroden 1991 — 1995, hvor jeg også satt i fylkestingets miljøutvalg. Nå gleder jeg meg til å kjempe for Venstreplasser i fylkestinget.

Som person er jeg småbedriftseier og kjenner godt til de utfordinger og problemer som de glorifiserte, private entrepenører står overfor. Jeg er fortsatt gift med min førstevidde og glad for at våre to barn har funnet seg til rette.

Jeg er opptatt av et rettferdig samfunnssystem og av at alle skal kunne ha en ny mulighet hvis det gikk skeis i første forsøk.
Jeg er opptatt av at alle mennesker skal ha rett til frisk, uforurenset luft, uansett hvor de bor. Og ikke minst er jeg opptatt av at barna går gjennom en god skole og opplever et godt kameratskap. Kulturelle opplevelser krydrer livet.

Jeg er opptatt av mye mer, som folk flest, og at vi skal ha det godt. For min del har jeg funnet mitt ståsted i Venstre sosial-liberale holdning; frihet under ansvar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**